Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC reclama que els resultats del 14-F avalin la formació d’un govern independentista

El coordinador de l’agrupació local de l’ANC, Raimon Gusi, va llegir un manifest durant l’actuació dels Músics per la Llibertat d’aquest dissabte.

L’agrupació de l’ANC a Vilafranca ha reclamat un acord als partits independentistes per tal de formar un govern que representi el 52% dels vots que els partits nacionalistes van assolir en els comicis del passat 14 de febrer.

Va ser dissabte, durant la concentració dels Músics per la Llibertat a la Plaça de la Vila. Allà, el coordinador de l’ANC a Vilafranca, Raimon Gusi, va llegir el discurs que la presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, va pronunciar fa una setmana a la concentració pel mateix motiu a Barcelona, organitzada també per l’ANC.

A la concentració es reclamava la formació d’un govern plenament independentista composat per ERC, Junts i la CUP. En les passades eleccions aquestes tres formacions van aconseguir un total de 74 diputats al Parlament. La decisió al voltant de la formació de govern s’ha de prendre abans de mitjans d’aquest mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: