Dijous, 28 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustre de Sant Francesc acull l’acte ‘De Vilafranca al món’

La proposta que van fer els administradors a través de les xarxes socials volia reunir en un mateix espai vilafranquins que resideixen de manera habitual fora de la vila.

L’espai del Claustre es va convertir dimarts entre les 7 de la tarda i les 10 del vespre en el punt de trobada de vilafranquins que resideixen fora de la vila de manera habitual, i que han tornat aquests dies per gaudir de la més típica.

En una activitat que han organitzat els administradors d’enguany, i que van fer una crida a través d’Instagram, la voluntat era que en aquest espai es poguessin retrobar o conèixer vilafranquins que avui dia viuen fora i comentar les seves diferents experiències.

Entre les persones que s’hi van acostar hi havia la Fina Torrents, que fa 31 anys que viu a Munic. Ara feia 8 anys que no venia per Festa Major, enguany amb el seu marit i uns amics espera gaudir de tots els actes. Comenta que van conèixer la iniciativa a través d’Instagram, i que en aquests dies ja han pogut veure alguns dels actes previs.

També la Josefina Tomeu i la Marta Torrente han aprofitat que una amiga comuna les va convidar a aquest acte per acostar-s’hi. La Josefina viu a Majadahonda, i la Marta a Holanda; però ambdues cada anys tornen a Vilafranca per Festa Major. Consideren que ha estat una bona pensada dels administradors organitzar aquesta trobada.

L’acte estava amenitzat per el dj vilafranquí John Jacobsen, que ha punxat música arreu del món, i s’acompanyava de tast de productes vilafranquins. Els diners que es van recollir amb la venda de tiquets es destinaven íntegrament a l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: