Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa major de Vilafranca incorpora el nou esdeveniment ‘Vilafranca al món’

A banda d’aquesta nova proposta, es van presentar el Rodaplaces i la Mostra d’Espectacles al carrer

Els administradors de la festa major de Vilafranca 2019 van presentar aquest dimarts a a la tarda a la plaça del Campanar el Rodaplaces i la Mostra d’Espectacles al Carrer acompanyats per algunes de les persones que fan possible aquests esdeveniments de la festa.

També van presentar un nou esdeveniment que s’estrenarà aquest any i que han anomenat ‘Vilafranca al món’.

En primer lloc es van presentar els espectacles que es podran veure durant la tarda del dia 2 de setembre pel centre de la vila. El Rodaplaces va néixer fa set anys gràcies al Casal Popular i a la Xarxa d’Espectacles Infantils i Juvenils de Vilafranca per portar a la vila diferents propostes escèniques de carrer per al públic familiar. Enguany hi haurà quatre espectacles de curta durada que es faran en diferents espais de la vila i un espectacle final a la Plaça de la Vila.

A banda de Roger Canals i el seu espectacle ‘Rebombori’ que tancarà la vetllada a la plaça de la Vila, hi haurà contes amb Mònica Torra a la plaça del Campanar, l’espectacle de titelles ‘Caneló Show’ a la plaça de la Vall del Castell, el circ de la companyia Katapulta a la plaça Constitució i la proposta ‘Això és màgia’, del Màgic Raul, a la plaça Sant Joan.

D’altra banda, Marta Amat i Neus Montané, com a part de l’equip que munta la 28a edició de la Mostra d’Espectacles al Carrer, van explicar les propostes que es podran veure la nit del 29 d’agost amb l’objectiu d’acostar la cultura a tots els públics i al carrer.
Seran ‘The Vals Paper’, de Moi Jordana, Zeppelin, de La Baldufa Teatre, ‘Ye Orbayu’, de la companyia Vaques, i ‘Ladies’, de l’escola Aeris La Vertical. Marta Amat explicava aquestes dues darreres propostes.

Per últim, l’administrador Josep Batet va ser l’encarregat de presentar ‘Vilafranca al món’, una iniciativa que vol servir per donar la benvinguda als vilafranquins i vilafranquines que viuen fora i que vénen per festa major. La trobada tindrà lloc el dia 27 d’agost, de 19 a 22h, al Claustre de Sant Francesc.

Les persones que s’hi vulguin apuntar poden fer-ho a través d’Instagram, etiquetant el compte de la festa major i amb l’etiqueta #johisere.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: