Dimarts, 10 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ladyssenyadora rep l’encàrrec de crear la imatge de la Festa Major 2019

Els Administradors desvetllen el primer col·laborador d’aquest any anuncien que la comunicació a les xarxes socials anirà a càrrec de la Fatxenda.

Els Administrador de la Festa Major de Vilafranca 2019 han desvetllat el nom del primer dels seus col·laboradors. Es tracta de l’estudi multidisciplinar dedicat al disseny gràfic Ladyssenyadora, creat pels dissenyadors gràfics Jordi Roca i Montse Raventós a finals de l’any 2007. Ladyssenyadora s’estableix com a empresa especialitzada en imatge corporativa, editorial, packaging i direcció d’art, després d’haver treballat en diverses agències de publicitat. El 2012 s’incorpora a l’equip Raimon Benach, director d’art, que aporta una projecció més global a l’empresa.

Ladyssenyadora té com a objectiu donar un servei de màxima qualitat als seus clients, adequant-se a les seves necessitats a partir d’un tracte personalitzat i sense intermediaris.

Així mateix, els Administradors també han anunciat que la comunicació a les xarxes socials de la Festa Major d’enguany, anirà a càrrec de la Fatxenda, una factoria de comunicació i d’audiovisuals de nova creació, dos membres de la qual ja han exercit aquesta tasca a les festes majors del 2017 i 2018.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Vilafranca, punt de trobada
Comerç de proximitat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: