Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Sang i Teixits consolida la marató de donació a les portes de la festa major

La marató se celebra a les portes de la festa major de Vilafranca per aprofitar que molts vilafranquins i vilafranquines tornen de les vacances.

Aquest és el tercer any que el Casal acull la marató de donació que organitza el Banc de Sang i Teixits, amb la implicació de l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Vilafranca, el propi Casal i els administradors i administradores de la festa major.

L’estiu és una època complicada per les reserves del Banc de Sang i Teixits, així que cites com aquesta, amb la possibilitat de fer la donació des de les nou del matí i fins a les nou de la nit, sempre obtenen una bona resposta.

La marató se celebra a les portes de la festa major de Vilafranca per aprofitar que molts vilafranquins i vilafranquines tornen de les vacances i que els que viuen fora vénen a la vila per a passar-hi aquests dies.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, ho explicava aquest matí després de donar sang.

La marató s’organitza cada any amb la complicitat dels administradors i administradores de la festa major de Vilafranca que exerceixen com a ambaixadors i animen tothom a anar a donar sang.

Efectivament la gent i les entitats han respost a la crida i ja a primera hora hi havia força donants seguint totes les passes que es requereixen per fer efectiva la donació. Cap a les 11 del matí ja havien donat sang 30 persones.

A més a més, els nens i nenes del Casal d’estiu del Casal han fet un mural per donar la benvinguda als donants amb l’etiqueta #sangfluencer que corre per les xarxes animant a donar sang.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: