Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya especial del banc de sang a Vilafranca tanca amb gairebé un centenar de donacions

Vilafranca acollia aquest dilluns una campanya de donació de sang en col·laboració amb els Bombers de la Generalitat.

De 10 a 14 i de 17 a 21h es podia donar sang a la unitat mòbil ubicada a la rambla Sant Francesc i gairebé un centenar de persones van poder fer efectiva la seva donació. En total, se’n van recollir 93.

Des del Banc de Sang i Teixits s’han proposat sumar més de 3.500 donacions de sang entre les campanyes programades aquest març i abril.

Les donacions d’aquests dies permetran remuntar les reserves de sang abans i després dels festius de Setmana Santa, una època durant la qual acostumen a baixar al voltant del 25%.
Marta Hernández és tècnica del Banc de Sang i Teixits.

Aquesta era la desena vegada que Vilafranca acollia la campanya ‘Els Bombers i les Bomberes t’acompanyen a donar sang’. Per animar la gent, a la tarda, van tenir lloc activitats per als menuts, exhibicions de vehicles i simulacions de rescats.
Rodolf Valeriano és bomber de primera del Parc de Vilafranca.

Jornades com la viscuda aquest dilluns a Vilafranca compten amb la col·laboració dels Ajuntaments, que s’han implicat en el projecte.
Jordi Junyent és el regidor de Salut Pública.

Un dels donants que es van acostar a la Unitat Mòbil era el Francisco Javier.

Al web donarsang.gencat.cat/bombers es poden trobar totes les campanyes implicades en la iniciativa i reservar citat per a donar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: