Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nerea Bassart actua al cicle ‘Com està el pati!’ de la Biblioteca

La penedesenca Nerea Bassart ha donat inici al cicle ‘Com està el pati!’ amb el tancament del seu projecte acústic en solitari.

La cantautora de Sant Jaume dels Domenys Nerea Bassart protagonitzava aquest dijous al vespre un concert acústic al pati de la Biblioteca Torras i Bages. Bassart donava inici així al cicle organitzat per la biblioteca vilafranquina ‘Com està el pati!’, que busca dinamitzar aquest espai de l’equipament amb música en directe.
Nerea Bassart tancava amb aquest concert el seu projecte acústic en solitari, que l’ha dut a actuar a nombroses sales i a rodar les seves versions de rock anglosaxó i els temes propis del disc ‘Lucid Dream’, del 2017. Ara, la músic treballa en un nou projecte en format trio en què toca la bateria i canta i explora els ritmes del funk i el soul.

Bassart també ha participat recentment al darrer projecte de la banda vendrellenca Lax’n’Busto, ‘Polièdric’, en el qual interpreta el tema ‘Quan em diguis que m’estimes’.

El cicle ‘Com està el pati!’ continua aquest proper dijous i el vinent amb noves actuacions a partir de dos quarts de vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: