Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Montserrat Besses amb Totes les cares de França obre la 10a edició de les Tertúlies als cellers

Les Tertúlies als cellers arriben a la seva desena edició.

Vinseum, la llibreria La Cultural, la Biblioteca Torras i Bages i Ràdio Vilafranca proposen cada any un cicle de tertúlies a la fresca al llarg del mes de juliol que posen les converses literàries al centre.

Aquest dimecres engegava el cicle, amb una conversa entre els periodistes Montserrat Besses i Josep Maria Soler a Can Lleó i emesa l’endemà dijous de 22 a 23 h per Ràdio Vilafranca. La corresponsal de TV3 a París durant més de quaranta anys va parlar del seu llibre «Totes les cares de França», que ajuda a entendre temes de pura actualitat del país.

Des de l’organització, Quim Jubert de la Cultural destacava l’èxit del format, que ja té plenes totes les tertúlies.

Si la primera tertúlia se celebrava a Can Lleó, les que venen per davant seran a les Caves Pere Ventura dimecres vinent dia 12, a les Caves Oriol Rossell dimecres 19 de juliol, i dijous 27, a un espai especial, que destaca el director del Vinseum, Xavier Fornos.

A més de les tertúlies, l’experiència permet degustar vins dels cellers col·laboradors i formatges Xerigots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: