Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de DS Smith manifesten el seu malestar per l’actitud de la direcció

A través d’un comunicat la representació dels treballadors explica que després de la darrera reunió que han mantingut amb la direcció de la multinacional britànica se senten enganyats una vegada més.

Expliquen que aquest dilluns des de l’empresa es va fer arribar al comitè una proposta que no tenia res a veure amb el que s’havia estat parlant en les reunions prèvies la setmana passada i on precisament des de la direcció s’havia fet una demanda de més temps per estudiar les peticions dels treballadors.

En el comunicat el comitè remarca que la situació fa que la indignació entre els treballadors vagi en augment, en veure com de manera sistemàtica l’empresa no atén les seves demandes i se situa en una posició totalment immobilista.

Davant d’aquesta situació, els treballadors han decidit mantenen les aturades previstes per aquests dimecres, dijous i divendres; i anuncien també que en tornar del període vacacional la totalitat de la plantilla continuarà amb les mobilitzacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: