Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de DS Smith Dicesa a Sant Pere de Riudebitlles reprenen les mobilitzacions

Després de prop d’un any de negociacions han decidit reprendre les mobilitzacions després de les vacances i convoquen 8 jornades d’aturades per aquest mes de setembre.

Un cop tancat el període vacacional, els treballadors d’aquesta multinacional han acordat en una assemblea informativa reprendre les aturades al llarg del mes de setembre ja que consideren que enlloc d’avançar el conflicte que mantenen amb la direcció de l’empresa s’ha enquistat.

Així, convoquen aturades totals de 8 hores per torn els propers dies 12, 13, 16, 17, 18, 23, 24 i 25 de setembre a la planta que te l’empresa a Sant Pere de Riudebitlles.

A través d’un comunicat que han fet arribar a la nostra redacció insten novament a la direcció de l’empresa a reprendre les negociacions i buscar solucions a la problemàtica que els enfronta.

Recordem que els treballadors de l’empresa fa un any que estan en negociacions amb la direcció reclamant millores salaries que consideren l’empresa podria assumir sense dificultats donats els bons resultats econòmics del darrer any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: