Diumenge, 22 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de DS Smith Dicesa arriben a un principi d’acord amb la direcció

Dimarts es va arribar a un preacord amb la direcció de l’empresa i per tant s’han desconvocat les mobilitzacions que s’havien anunciat per aquest mes de setembre.

Tot i que a primers de setembre s’havia anunciat un calendari de mobilitzacions per continuar fent arribar a la direcció de l’empresa situada a Sant Pere de Riudebitlles les demandes, bàsicament de millores salarials i laborals que fa un any que intentaven negociar, dijous es va anunciar que es desconvocaven les aturades previstes.

Finalment, i segons un comunicat fet públic per la representació dels treballadors, el passat 10 de setembre es va fer una assemblea informativa en que es va posar a votació el principi d’acord al que s’havia arribat amb la direcció. Un acord que va ser aprovat per una àmplia majoria dels treballadors i treballadores de la planta.

Des de CCOO, que ha liderat aquesta reivindicació a DS Smith, es recorda que han estat més d’un any intentant assolir aquest acord amb la direcció de l’empresa, que durant molt de temps fins i tot es va negar a seure a la taula de negociació.

Ara, amb el preacord assolit es mostren des del sindicat satisfets, i expliquen que s’haurà de treballar per tal de restablir un clima de confiança entre treballadors i direcció de l’empresa.

El comunicat acaba explicant que els treballadors i treballadores de DS Smith Dicesa estan orgullosos del comportament seguit al llarg dels mesos de conflicte, que ha estat complicat i dolorós en alguns moments. Insten finalment també a la direcció de la multinacional a prendre nota de tot plegat, per tal d’evitar que es repeteixen aquestes situacions en futures negociacions que es puguin engegar en un futur.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Les cançons favorites del Paton (II)
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca

Penedès Televisió

15:45
Carrers de Vilafranca
Plaça de Santa Maria
16:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
16:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: