Diumenge, 5 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els treballadors de DS Smith Dicesa arriben a un principi d’acord amb la direcció

Dimarts es va arribar a un preacord amb la direcció de l’empresa i per tant s’han desconvocat les mobilitzacions que s’havien anunciat per aquest mes de setembre.

Tot i que a primers de setembre s’havia anunciat un calendari de mobilitzacions per continuar fent arribar a la direcció de l’empresa situada a Sant Pere de Riudebitlles les demandes, bàsicament de millores salarials i laborals que fa un any que intentaven negociar, dijous es va anunciar que es desconvocaven les aturades previstes.

Finalment, i segons un comunicat fet públic per la representació dels treballadors, el passat 10 de setembre es va fer una assemblea informativa en que es va posar a votació el principi d’acord al que s’havia arribat amb la direcció. Un acord que va ser aprovat per una àmplia majoria dels treballadors i treballadores de la planta.

Des de CCOO, que ha liderat aquesta reivindicació a DS Smith, es recorda que han estat més d’un any intentant assolir aquest acord amb la direcció de l’empresa, que durant molt de temps fins i tot es va negar a seure a la taula de negociació.

Ara, amb el preacord assolit es mostren des del sindicat satisfets, i expliquen que s’haurà de treballar per tal de restablir un clima de confiança entre treballadors i direcció de l’empresa.

El comunicat acaba explicant que els treballadors i treballadores de DS Smith Dicesa estan orgullosos del comportament seguit al llarg dels mesos de conflicte, que ha estat complicat i dolorós en alguns moments. Insten finalment també a la direcció de la multinacional a prendre nota de tot plegat, per tal d’evitar que es repeteixen aquestes situacions en futures negociacions que es puguin engegar en un futur.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: