Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen al presumpte piròman de l’incendi de Santa Fe del Penedès

L’home ha ingressat en un hospital psiquàtric.

El diumenge passat a la tarda es va produir un incendi, pels volts de les sis de la tarda, amb diversos focus en una zona propera a la carretera C-15 al terme municipal de Santa Fe del Penedès. Els Mossos d’Esquadra van rebre un allau de trucades alertant que un home estava provocant l’incnedi. El foc es va apagar per la ràpida intervenció de Bombers i ADF, i va cremar prop de 800 metres quadrats de matolls i canyissar. El fum, però va motiva que la carretera C-15 quedés tallada, amb el conseqüent col·lapse. L’alerta dels veïns va fer que els Mossos busquessin pels voltants un possible piròman i van localitzar un home que coincidia amb la descripció de les trucades. L’home portava les mans brutes de cendra i dos encenedors. Va ser detingut per un presumpte delicte d’incendi forestal. El detingut és un home de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet del Llobregat, però davant del discurs incoherent se’l va derivar a un centre psiquiàtric, on va quedar ingressat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: