Dimarts, 16 de Juliol de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Associacions de veïns i veïnes i entitats de Vilafranca preparen un homenatge a Rafa Cabezas

Les entitats que organitzen aquest acte convoquen una reunió el proper dia 16 per tal de coordinar-se i concretar com fer el recordatori a la figura de Rafa Cabezas.

El que va ser durant molts anys responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca, Rafa Cabezas, va morir el passat mes de febrer de manera sobtada i ara, mesos després, se li vol fer un reconeixement. Cabezas era molt conegut i estimat a la vila per la seva gran implicació i disposició per fer que tots els actes celebrats a la via pública es desenvolupessin de manera òptima per al veïnat i entitats de Vilafranca. És per això que es vol retre homenatge a la seva persona, en record i agraïment al seu treball. Les associacions de veïns i veïnes del Molí d’en Rovira i Espirall, l’Agrupació de Raimons i Raimundes, Geganters i Club Patí Vilafranca fan una crida a totes les entitats que es vulguin sumar a l’organització de l’acte que tindrà lloc el proper dimarts 16 de juliol a les 8 del vespre al local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova num. 1.

Enquesta

La privatització de les transmissions castelleres em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Joan Manel Montfort
00:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Manel Cervera - director de coral
00:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: