Dissabte, 16 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Associacions de veïns i veïnes i entitats de Vilafranca preparen un homenatge a Rafa Cabezas

Les entitats que organitzen aquest acte convoquen una reunió el proper dia 16 per tal de coordinar-se i concretar com fer el recordatori a la figura de Rafa Cabezas.

El que va ser durant molts anys responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca, Rafa Cabezas, va morir el passat mes de febrer de manera sobtada i ara, mesos després, se li vol fer un reconeixement. Cabezas era molt conegut i estimat a la vila per la seva gran implicació i disposició per fer que tots els actes celebrats a la via pública es desenvolupessin de manera òptima per al veïnat i entitats de Vilafranca. És per això que es vol retre homenatge a la seva persona, en record i agraïment al seu treball. Les associacions de veïns i veïnes del Molí d’en Rovira i Espirall, l’Agrupació de Raimons i Raimundes, Geganters i Club Patí Vilafranca fan una crida a totes les entitats que es vulguin sumar a l’organització de l’acte que tindrà lloc el proper dimarts 16 de juliol a les 8 del vespre al local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, a la plaça Vilanova num. 1.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Esport comarcal
Futbol. Martinenca - Can Cartró
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Fet al país
L'economia de Catalunya des dels diferents sectors

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: