Dissabte, 16 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una trobada de mestres i pares i mares tanca un seminari del Pla de Formació de l’Alt Penedès

La reunió tenia l’objectiu de reflexionar sobre la tasca social de les escoles.

El passat 19 de juny, l’escola Guerau de Peguera de Torrelles de Foix acollia una reunió entre pares i mares i l’equip directiu de diferents escoles de la comarca. De fet, es tractava del producte final d’un seminari que s’ha fet a través del Pla de Formació de l’Alt Penedès i servia per reflexionar sobre la visió social que hi ha de la tasca que es fa a les escoles. Es volia recollir l’opinió i les propostes de les famílies per a poder plantejar millores del servei educatiu. Un dels participants d’aquest seminari era el director de l’Escola Baltà Elias de Vilafranca, Paton Felices, que destacava que el vincle amb la família de l’infant és imprescindible.

Un dels pares assistents era el David Surià que valorava molt positivament l’experiència ja que els servia per poder compartir necessitats o idees.

La trobada es va centrar sobretot en parlar de les reunions d’inici de curs i en com fer que més famílies s’interessin. L’activitat a Torrelles va ser profitosa i des de l’equip directiu en fan un bon balanç ja que ha servit per recollir material suficient respecte al que pensen les famílies. A partir d’aquí les escoles podran treballar per oferir millores.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Fet al país
L'economia de Catalunya des dels diferents sectors
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: