Dilluns, 24 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

RENFE ha ofert un servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní d’Anoia i Vilafranca

Aquest cap de setmana RENFE ha ofert un servei alternatiu per carretera entre Sant Sadurní i Vilafranca per l’execució, per part d’ADIF, d’obres incloses en el desenvolupament del Corredor Mediterrani

ADIF està treballant en la implantació del tercer fil que permetrà adaptar la infraestructura actual a l’ample internacional i per això aquest cap de setmana els trens no circulaven en el trajecte Sant Sadurní- Vilafranca.
Tot i haver-se anunciat, la mesura va enxampar a alguns usuaris despistats.
Entre Sant Sadurní i La Granada s’han de dur a terme actuacions de consolidació de dos terraplens, de 150 m i 250 m de longitud respectivament.
De forma prèvia a l’execució d’aquests treballs de condicionament dels terraplens, i amb l’objectiu de garantir la circulació per una via durant la seva realització, era necessari instal·lar mesures de protecció de la plataforma ferroviària.
Per tal de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe va habilitar un servei alternatiu d’autobús entre les estacions de Sant Sadurní d’Anoia, Lavern-Subirats, La Granada i Vilafranca.
De fet, des d’Adif s’ha anunciat que es planeja iniciar aquest estiu les obres del tram Castellbisbal-Martorell del Corredor Mediterrani, fet que obligarà a tallar la línia de manera parcial i intermitent amb afectacions durant diverses setmanes. Els talls, que afectaran també la circulació de viatgers de la línia R4, es prolongaran durant poc més d’un mes.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, diumenge
23:30
El reportatge
Festival EVA 2019
23:45
Vilafranca opina
Festival EVA 2019

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: