Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa de la Floració de La Carretera del Vi reuneix més de 350 persones

La festa començava amb el showroom vinícola dels 13 cellers que integren La Carretera del Vi, qui oferien als assistents vins, caves i Clàssic Penedès d’alta gamma.

Més de 350 persones vingudes de diferents punts de Catalunya han celebrat aquest dissabte la segona edició de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi al centre de visites de la Família Torres a Pacs. La festa començava amb el showroom vinícola dels 13 cellers que integren La Carretera del Vi, qui oferien als assistents vins, caves i Clàssic Penedès d’alta gamma. Les més de trenta referències vinícoles s’acompanyaven d’una proposta gastronòmica elaborada pel restaurant Mas Rabell, activitats enoturístiques i música en viu.

En un entorn privilegiat entre vinyes, i amb el cartell de complert des de feia molts dies, la segona edició de Festa de la Floració consolida la festa anual dels cellers de La Carretera del Vi com un acte de referència enoturística al Penedès.

L’edició 2020 de la Festa de la Floració de La Carretera del Vi se celebrarà a Torreblanca, continuant el recorregut pels diferents cellers de la ruta que va començar l’any passat a la Torre del Veguer.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
12:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

09:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
09:30
Pica lletres
Institut Eugeni d'Ors B (Vilafranca) - Escola Camp Joliu A (L'Arboç)
10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: