Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’experiència en primera persona dels turoperadors és clau per atraure el turisme estranger

Els reptes són mostrar que el Penedès és més que una terra vitivinícola i potenciar que els turistes pernoctin al territori

El Penedès està començant a recuperar xifres de turisme similars a les d’abans de la pandèmia de la Covid-19, però des del Consorci de Promoció Turisme tenen clar que encara queden molts deures per fer per incrementar sobretot el turisme estranger.

Aquesta setmana, per exemple, han organitzat en diferents espais del Penedès un viatge de familiarització destinat a treballadors especialitzats en turisme de reunions del Barcelona Convention Boureau.

Tot i l’increment del turisme, encara queda molta feina per fer. Un dels reptes és fer que el Penedès sigui molt més que una terra de vins.

A banda de la visita a diferents cellers, una de les activitats que van fer en aquesta jornada per als treballadors del Barcelona Convention Boureau és una excursió amb segway a càrrec d’Esportec. El seu director, Ignasi Pérez, explica que cada cop tenen més públic de fora del Penedès però que encara hi ha reptes.

Les empreses del territori també tenen estratègies per atraure el turisme. Des de Família Torres, per exemple, el responsable de la seva part comercial d’enoturisme, Marc Kolling, ha estat aquests dies el mestre de cerimònies d’una activitat que van fer a Jean Leon destinada a un grup turoperador estranger que estava allotjat a Tarragona i que feia diferents visites relacionades amb el turisme enogastronòmic.

La majoria de persones que van formar part d’aquest tast a Jean Leon ja coneixien el Penedès d’altres vegades, també convidats per empreses que volien mostrar-los tot el seu potencial.

El Penedès, doncs, és una zona vitivinícola clau a Catalunya però des del territori tant l’administració com les empreses treballen per poder atraure cada cop més un turisme estranger de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: