Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada castellera del Firal, deixa castells de set dels Xicots de Vilafranca

Jornada castellera de sis colles per celebrar la 15a. Diada del Firal, 11è. memorial Joan Sol, amb castells de sis i de set de les colles participants

Multitudinària diada a la plaça de Milà i Fontanals per celebrar un any més el memorial Joan Sol, davant de Cal Noi Noi, local dels Xicots de Vilafranca.

Un vermells que en aquesta diada s’han fet acompanyar de cinc colles convidades, que amb menys gent de l’esperada no han anat més enllà de castells ja assolits en aquest inici d’any. Per aquest mateix motiu els Xicots no han portat a plaça el 4 de 8, assolit a Fires.

Han descarregat en primera ronda el seu segon 4 de 7 amb l’agulla de l’any, per seguir amb el 4 de 7, que no ha presentat cap dificultat. Han tancat la diada amb el seu quart 5 de 7 del curs. El més destacat de la diada dels vilafranquins ha estat sens dubte l’estrena d’un nou tronc de pilar de 5, amb el que han tancat l’actuació. En Gabi Cot, cap de colla, ha destacat que la colla fa bons assiags i que si tot va rodat, el proper dissabte 15 de juny a La Bisbal podrien dur a plaça els dos castells bàsics de 8.

De la resta de colles destacar els Castellers de la Sagrada Familia, que ha descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 7. La Colla Jove Castellers de Sitges ha assolit el 3 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 4 de 7. Els Castellers de Castelldefels el 3 de 7, el 4 de 7 i el 5 de 6. Els Nois de la Torre i els Castellers de Sant Feliu s’han anotat castells de 6. Els torrencs també han intentat sense sort el 3 de 7.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: