Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral del Centre Excursionista del Penedès tanca el curs amb un lluït concert a l’Auditori

La coral del Centre Excursionista del Penedès ofereix un lluit concert per cloure el curs 2018-2019 amb acompanyament de música en directe i repertori molt divers.

Dissabte al vespre els 60 cantaires de la coral del CEP van mostrar la feina que han estat fent al llarg del curs en un concert que sota el nom de ‘Batecs’ oferia un còctel de cançons de diversos estils musicals, com es recollia en el programa de mà que van repartir. Imma Vinyes, la directora de la Coral del Centre Excursionista, explicava que els feia molta il·lusió poder cantar a l’Auditori i fer-ho acompanyats de cinc músics sobre el mateix escenari.

La coral del CEP va néixer fa uns 22 anys, fruit de la voluntat d’un grup de gent que sortien a caminar, i que sovint acompanyaven l’experiència amb cançons. Poc a poc ha anat creixent, i actualment són una seixantena de membres que passen bones estones cantant.

El concert el van iniciar amb la peça ‘Por qué cantamos’, amb lletra de Mario Benedetti i música d’Alberto Favero.

Durant el concert, en una pantalla tot just darrera del cor, es projectaven imatges del dia de la coral. Assaigs, sortides, vivències, que donaven encara més sentit al batec que com ells deien els fa sentir les cançons i els anima a cantar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: