Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Romero aposta per una continuïtat en el govern de Vilafranca, atenent els resultats

Romero traslladarà la seva opinió a l’assemblea del PSC, que tindrà lloc aquest dijous al vespre, per sotmetre-la a aprovació.

En el transcurs del programa Contrapunt de Ràdio Vilafranca i Penedès TV el candidat socialista, Francisco Romero, ha explicat quina és la base de la seva proposta per negociar un pacte de govern a Vilafranca, que traslladarà a l’assemblea del PSC que tindrà lloc aquest dijous al vespre, per sotmetre-la a aprovació. Els socialistes han mantingut reunions amb els Comuns, ERC i Junts per Vilafranca. D’aquestes reunions Romero en treu la conclusió que ha quedat clar que l’aposta dels darrers anys i de la campanya de provocar un canvi de govern amb CUP, ERC i VeC no ha resultat guanyadora. En canvi els dos grups del govern han crescut en vots i mantenen la suma de 12 regidors. Per això ha avançat que la seva posició personal és la de donar continuïtat al govern.

En relació al comunicat fet públic aquest dimecres per part d’ERC, Romero hi veu tacticisme i ganes de pressionar. Apunta que quan un vol arribar a acords municipals ha de plantejar aspectes concrets.

En aquest sentit Romero apunta que per negociar un acord cal posar sobre la taula propostes, i destaca que moltes de les que ells porten són conseqüència dels darrers 4 anys. Per exemple en l’àmbit dels equipaments amb el Vinseum o el nou pavelló a la zona esportiva. També assenyala coherència en política fiscal amb les ordenances i les finances, o finalment també apunta aspectes de planificació urbanística, com el projecte del carrer del Comerç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: