Dimarts, 25 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
El servei de neteja viària de Santa Margarida i els Monjos es renova

El servei de neteja viària de Santa Margarida i els Monjos es renova

La Fundació Mas Albornà ha presentat la nova maquinària que utilitza per a la neteja viària de Santa Margarida i els Monjos.

L’entitat, que aquest any ha tornat a guanyar el concurs per realitzar la neteja viària al municipi per als pròxims quatre anys, ha incorporat maquinària d’última generació al servei que presta des de fa dotze anys. Una escombradora autopropulsada d’aspiració i un vehicle elèctric d’hidroneteja són les dues màquines que ja utilitzen els operaris.
Durant la presentació oficial de la nova maquinària, el president de la fundació, Martí Solé, ha manifestat la seva satisfacció per la renovació del contracte que lliga Mas Albornà amb l’Ajuntament durant els pròxims quatre anys prorrogable a un més i ha recordat que el de Santa Margarida i els Monjos va ser el primer ajuntament que va apostar per l’entitat social a l’hora de confiar-li el servei de neteja viària.
De la seva banda, l’alcaldessa en funcions, Imma Ferret, ha expressat la satisfacció per la feina que realitza el servei de neteja viària, que “ja forma part del paisatge del municipi”, i també per la seva aposta per la innovació de maquinària.
La brigada del servei de neteja de Santa Margarida i els Monjos està formada per cinc operaris, un maquinista, un bufador, un operari amb vehicle elèctric i dos operaris amb carretó.

Enquesta

La justícia espanyola posa en perill...

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

04:30
Musical
Coral Laroc - Notes amb art
05:30
El gloriós
Pgm 3 - Figuetaires, Cercolets i Banda de Música
06:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu, dissabte

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: