Diumenge, 23 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Remeiart 2019 tanca amb la fira al Castell de Penyafort i la presència de 50 expositors

Es tractava de la novena edició d’una fira que cada cop atrau més visitants i expositors d’arreu de Catalunya.

Després de gairebé 15 dies d’activitats relacionades amb el Remeiart, Santa Margarida i els Monjos acollia diumenge el colofó d’aquest esdeveniment sobre les herbes remeieres: la Fira Remeiart al Castell de Penyafort. Des de les 10 del matí fins les 9 del vespre ininterrompudament, el Castell acollia la fira amb una cinquantena d’expositors que mostrava i venia els seus productes, així com tallers i activitats familiars relacionades amb les herbes remeieres. Enguany se celebrava la novena edició d’una fira que, com explicava l’alcaldessa Imma Ferret, cada cop atrau més visitants i expositors d’arreu de Catalunya. Ferret, a més, feia un balanç positiu pel que fa a l’acollida de la mostra.

Un dels expositors vinguts des d’Arenys de Munt era l’empresa ‘La Torre de Can Germinal’. Tal i com explicava un dels seus membres, el Jorge Petri, han creat una farmaciola de primers auxilis a partir d’herbes mediterrànies.

La Iolanda Siles i el Xavier Pellisa són una parella de Moja que fa diversos anys que visiten la fira del Remeiart perquè creuen important apostar pels productes naturals.

A banda de la venda de productes relacionats amb les herbes remeieres, la fira acollia un munt d’activitats per a totes les edats; des de massatges amb olis essencials, visites guiades al Castell de Penyafort fins a tallers familiars de ceràmica o gimcanes infantils sobre corones florals, entre moltes altres.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas

Penedès Televisió

18:00
Carnaval
Rua de Santa Margarida i els Monjos
20:00
En joc
Cap de setmana esportiu
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: