Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Festival MUSiCVEU ha lliurat 6.943€ a Càritas Interparroquial de Vilafranca

El Festival MUSiCVEU ha lliurat 6.943€ a Càritas Interparroquial de Vilafranca

La cinquena edició del festival Musicveu ha consolidat aquesta proposta cultural, que afegeix un component solidari amb part de la recaptació destinada a entitats de caire social del Penedès.

Els diners han estat recollits en la cinquena edició del festival que organitza la Fundació Pinnae i que en aquesta cinquena edició ha comptat amb la participació de més de 2.100 persones. D’aquesta manera el festival es consolida com a proposta cultural a la Vegueria Penedès sumant-hi la col·laboració amb les entitats socials.

Enguany els diners recollits es destinaran a programes educatius que du a terme Càritas Interparroquial de Vilafranca, bàsicament de reforç educatiu per infants i adults.

Aquesta cinquena edició del MUSiCVEU, va programar 9 concerts durant sis mesos, 8 dels que van tenir lloc a l’emblemàtic espai modernista del Fòrum Berger Balaguer de la Fundacio Pinnae a Vilafranca. Com a novetat aquest any la inauguració del MUSiCVEU Festival va tenir lloc el 24 de novembre a la Basílica de Santa María amb l’actuació de l’internacional The London Community Gospel Choir, que va omplir de gom a gom el temple amb més de 600 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: