Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte s’inaugura l’exposició “Tinc un tanc de joguina”

Aquest dissabte s’inaugura l’exposició “Tinc un tanc de joguina”

L’acte d’inauguració es farà aquest dissabte, a dos quarts d’una del migdia i comptarà amb un “tastet” de poemes de Pere Martí.

El claustre de Sant Francesc de Vilafranca acollirà l’exposició “Tinc un tanc de joguina” del 8 al 30 de juny, un projecte d’àlbum il·lustrat realitzat a partir del poema pacifista “Tinc un tanc de joguina” de Pere Martí i les il·lustracions de Núria Tomàs.
L’exposició s’emmarca dins del cicle Paraules al Claustre i + organitzat per la Regidoria de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i en la celebració del 25è aniversari del programa “Llegir per sentir” de Ràdio Vilafranca, amb la col·laboració de la Biblioteca Torras i Bages, la Secció literària de l’Agrícol i les escoles Estalella i Graells, Vedruna Sant Elies.
Aquesta exposició presenta les vint-i-cinc il·lustracions realitzades amb llapis de colors que acompanyen el poema, obra de la Il·lustradora Núria Tomàs. Estan alineades en una sola imatge, un mural de més de 8 metres on es compagina un dibuix d’observació realista amb un altre de més gràfic i expressiu. L’exposició presenta també dibuixos que els alumnes van realitzar en un taller impartit pels dos autors del projecte, per provocar una reflexió i un debat intern sobre la presa de consciència que individualment podem prendre decisions i esdevenir agents transformadors de la societat. En aquest cas, per la pau. Per tancar l’exposició, s’ha programat un taller creatiu “Tinc un tanc de joguina” per a les famílies a càrrec de Núria Tomàs i Pere Martí, que es farà el diumenge 30 de juny, a les 12h al mateix claustre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: