Diumenge, 8 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una sessió sobre el dret a morir dignament tanca el cicle «L’envelliment és cosa de tots»

Aquestes sessions han estat promogudes per l’equip Millora’t, encapçalat per la metgessa d’atenció primària i màster en gerontologia Àngels Cererols i la periodista i escoltadora Montse Bueno.

Aquest dimarts a la tarda, la biblioteca Torras i Bages va acollir una nova sessió de treball del cicle «L’envelliment és cosa de tots», concretament l’última.

En aquesta ocasió, el tema tractat va ser el dret a morir dignament. Per això, es va comptar amb la presència del metge de cures pal·liatives de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, el doctor Jaume Roig. Roig apuntava que ens costa parlar de la mort, però que fer-ho és enriquidor. També va aprofitar per reivindicar que s’estenguin les cures pal·liatives a més malalts, més enllà de les persones amb càncer terminal.

A més, es va aprofitar aquesta ocasió per presentar del Grup local de l’Associació pel Dret a morir dignament al Penedès.

Des de l’organització apuntaven que estaven satisfetes amb l’assistència, ja que totes les sessions havien comptat amb molta participació.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
21:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques
21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Insensé Bertran (1859 - 1910)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: