Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull de Junts per Vilafranca ha tornat a guanyar les eleccions a Vilafranca

Tot i perdre un regidor, el candidat a la reelecció, Pere Regull, podrà continuar al capdavant de l’alcaldia en ser la força més votada i aconseguir set regidors al consistori de Vilafranca.

Una de les formacions polítiques que ha guanyat més vots i regidors és ERC, que ha passat de ser la quarta a la segona força al consistori, guanyant dos regidors més i arribant a cinc. El PSC també ha guanyat vots i ha sumat un regidor més, arribant a cinc, però en canvi ha passat de ser la segona a la tercera força dins del consistori. La CUP ha perdut un regidor i es queda amb dos, Vilafranca en Comú també ha perdut un regidor i es queda amb un, el PP ha perdut la representació dins del consistori i en el seu lloc entra per primera vegada Ciutadans, amb un regidor.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: