Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palmadotze celebra el dissabte 15 de juny el quart maridatge d’art, poesia i vi

L’activitat s’iniciarà amb una visita guiada a les exposicions dels artistes Plantalech i August Rosell, que des del passat mes de maig acull la galeria d’art penedesenca.

El proper dissabte 15 de juny, tindrà lloc el quart Maridatge d’art, poesia i vi a la galeria Palmadotze de Santa Margarida i els Monjos, un acte que s’emmarca dins del cicle d’activitats que van iniciar l’any 2017.

L’activitat s’iniciarà amb una visita guiada a les exposicions dels artistes Plantalech i August Rosell, que des del passat mes de maig acull la galeria d’art penedesenca. A més, s’oferirà una lectura de poemes, a càrrec dels poetes David Castillo, Jordi Julià, Àngels Marzo i Marta Pessarrodona, guardonada recentment amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que entrega Òmnium Cultural.
La jornada, que s’engegarà dissabte 15 de juny a les 12 del migdia, tindrà com a acte de cloenda una degustació de productes de proximitat seleccionats, que podran gaudir tots els assistents a la Masia Mas Pujó.

Cal recordar que, a banda d’aquest acte, les exposicions citades de Plantalech i August Rosell restaran obertes al públic fins a finals del mes de juliol.

Aquells que hi vulguin assistir hauran de formalitzar la seva reserva a través del correu electrònic o trucant al telèfon 93 818 06 18.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: