Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Huguet ha estat escollit nou president de la DO Penedès

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès té nou president. Joan Huguet, del celler Can Feixes, relleva a Josep Maria Albet en el càrrec.

Huguet arriba al càrrec amb la confiança plena de tots els actors que formen la denominació d’origen, ja que ha estat escollit per unanimitat dels 12 membres del ple de constitució. Joan Huguet és copropietari del celler Can Feixes situat a Cabrera d’Anoia. Actualment és també president de la sectorial UVIPE-Penedès de l’Associació Vinícola Catalana.
Entre les propostes que vol tirar endavant, destaquen la creació de la figura d’una vicepresidència, que hauria d’ostentar un viticultor, impulsar un viver de celleristes per a augmentar el nombre de microproductors al Penedès i continuar amb la difusió de la història i la tradició del Penedès i de la cultura vitivinícola dels seus viticultors i elaboradors.
Huguet arriba a la presidència de la DO Penedès substituint a Josep Maria Albet, que ha estat vuit anys ostentant el càrrec. En el inici del segon mandat, Albet ja va anunciar que era el seu últim mandat, i a la finalització només s’ha presentat una única candidatura, encapçalada per Joan Huguet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: