Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gent del barri de l’Espirall fa un seguit de propostes als partits polítics de cara al 26M

L’associació Gent del barri de l’Espirall llença un seguit de propostes als partits polítics de cara a les eleccions municipals.

L’Associació Gent del Barri de l’Espirall ha fet arribar als mitjans de comunicació un comunicat en el qual fa propostes cara a les properes eleccions municipals. L’objectiu de les propostes és «treballar en benefici de la convivència i participació dels veïns i veïnes del barri, tot atenent la diversitat lingüística i cultural».

Per això demanen als partits que es presenten a les eleccions municipals que es posicionin en relació a la «necessitat d’una persona per dinamitzar i coordinar els espais municipals del barri». Segons l’entitat, actualment uns locals estan tancats i altres són emprats exclusivament per algunes entitats, mentre que hi ha entitats que tenen dificultats per disposar d’espais.

Gent del barri de l’Espirall també reclama la figura d’una regidoria de participació per poder plantejar necessitats que detecten al barri i intercanviar opinions sobre les polítiques de l’equip de govern que afecten l’Espirall.

L’entitat considera que cal que el barri disposi d’una Sala d’Estudi i una Sala de Lectura-Biblioteca que «d’acord amb la Torres i Bages s’han compromès a gestionar a partir del voluntariat». També reclama dinamitzar el Patis oberts.

Finalment, Gent del barri de l’Espirall demana el compromís als partits polítics «de destinar una partida a cada barri per poder decidir des de la proximitat quines són les prioritats».

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: