Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Regull anuncia una ampliació al Centre Sociosanitari i noves promocions de pisos socials

L’alcalde i candidat de Junts per Vilafranca Pere Regull ha citat aquest dimarts al matí els mitjans de comunicació al Centre Sociosanitari Ricard Fortuny per explicar propostes socials.

Regull, acompanyat per altres membres de la candidatura, ha començat la roda de premsa afirmant que «no vendria fum», sinó que només plantejaria accions que es poden tirar endavant i que, de fet, ja estan encarrilades.

El candidat ha anunciat en primer lloc l’ampliació del Centre Sociosanitari Ricard Fortuny amb un edifici annex a l’actual i la suma de 80 places de residència més, que s’afegeixen a les 120 existents.

Regull també ha anunciat una nova promoció de 60 pisos de lloguer assistits per a persones grans, en la línia dels de l’antic cinema Victòria, Cal Mencia o els que s’estan acabant d’adequar a la Rambla de Sant Francesc. Encara en matèria d’habitatge, però en aquest cas pensant en la gent jove, el candidat ha anunciat una altra promoció de 30 pisos de lloguer social que depèn d’un conveni amb l’Incasòl. A aquesta promoció se n’afegeix una segona de 30 pisos de venda a través d’un acord amb Llar Unió Catalonia. Tot i que no ha donat detalls d’on estaran situats els edificis ha avançat que estaran als barris de La Girada i La Barceloneta – Sant Magí.

Regull ha afirmat també que vol construir una pista d’skate de 1.000 m2 en la zona de la cobertura de les vies del tren.

En matèria de salut, Regull espera que Vilafranca disposi aviat del servei d’hemodiàlisi, tal com es va pactar en fusionar-se els Consorcis Sanitaris de l’Alt Penedès i el Garraf. El candidat també ha posat l’accent en la necessitat que es posi en marxa l’oficina del DNI, que ja està equipada des de fa mesos.
Regull s’ha compromès, d’altra banda, a mantenir serveis importants en matèria social com el SIAD, d’atenció a les dones víctimes de violència masclista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: