Dilluns, 20 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Les escoles Pau Boada i Mas i Perera han compartit el + Música amb un concert a l’Espirall

El concert s’inclou al programa d’actes de la Setmana de la Diversitat a l’Espirall.

Des del Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca, en el marc del projecte ‘Espirall, Fem Barri’, s’ha organitzat un cicle d’activitats amb l’objectiu de reconèixer la diversitat com a un element característic i necessari del món actual. Amb el nom de Setmana de la Diversitat, durant aquesta setmana s’ha programat una desena d’activitats que tenen en compte la diversitat generacional, la diversitat cultural i la diversitat funcional del barri de l’Espirall.

En aquest marc, l’associació Gent del Barri de l’Espirall organitzava aquest dijous a la tarda un concert a la plaça Doctor Bonet que tenia com a protagonistes les escoles Pau Boada i Mas i Perera. Els dos centres, ubicats al barri de l’Espirall, estan desenvolupant el projecte municipal + Música a les escoles, amb el qual l’alumnat aprèn a tocar un instrument en grup en horari lectiu. El projecte compta amb la col·laboració de l’Escola Municipal de música Maria Dolors Calvet.

Totes les activitats que s’inclouen a la Setmana de la Diversitat han estat desenvolupades per les entitats i serveis del barri en diferents espais de l’Espirall.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: