Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra Republicana vol liderar un govern 100% republicà per portar el canvi a Vilafranca

Desprès dels resultats de les eleccions generals a Vilafranca, en les que els republicans van assolir 6.786 vots, fan una crida a repetir el 26 de maig per impulsar també nova victòria electoral.

A la plaça de la Vila, aquest dilluns Mònica Hill va fer pública una “Carta Oberta a Vilafranca” on exposa la necessitat de replantejar i renovar el projecte de ciutat per poder encarar els nous reptes que hi ha.

La candidata republicana va plantejar que el nou ajuntament haurà d’afrontar decisions estratègiques en àmbits com “la transformació urbanística de la vila, aconseguir l’estació de trens regionals, com fer front a la necessitat d’habitatge, com garantir una vila de benestar i confort, o com combatre la necessària reconversió industrial, com fer de Vilafranca una vila d’acollida.
Hill va reiterar que la línia vermella és impedir que els partits que han donat suport a la suspensió de l’autogovern a Catalunya amb l’article 155 formin part del govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: