Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta a Barcelona el documental casteller “Tocant el cel”

‘Tocant el cel’ és el periple d’Albert Martínez, cap de colla de la Vella dels Xiquets de Valls i Toni Bach, dels Castellers de Vilafranca, en el seu camí per aconseguir la victòria al Concurs 2018

Ahir vespre va tenir lloc al Cinema Aribau de Barcelona la presentació del documental, produït per la Xarxa de Comunicació Local i dirigit pel penedesenc Toni Comas.

El documental és fruit de 8 mesos de rodatge, durant els quals es va fer un seguiment dels dos líders de les formacions castelleres més destacades del país al llarg de la temporada passada, fins arribar al dia del Concurs. Més de 100 hores de gravació, resumits en 80 minuts, submergint-se en els moments més delicats, captant l’eufòria i les alegries, però també els entrebancs i les solucions dels conflictes. A ‘Tocant el cel’ també es dona veu a persones vinculades al món casteller que reflexionen sobre la figura del cap de colla i les responsabilitats que comporta.

Les dues colles protagonistes, Castellers de Vilafranca i Colla Vella dels Xiquets de Valls, van ser presents en la pre-estrena, aixecant dins de la sala del cinema un pilar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: