Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots fan dissabte la Pluja d’enxanetes i diumenge la Diada del Firal Memorial Joan Sol

Els Xicots fan dissabte la Pluja d’enxanetes i diumenge la Diada del Firal Memorial Joan Sol

La colla vol promoure l’activitat castellera entre els més petits amb la pluja d’enxanetes, i diumenge amb la participació de 5 colles més organitzen una diada en honor a un dels seus fundadors.

Aquest cap de setmana els Xicots de Vilafranca tenen doblet. Per començar el dissabte a partir de les 5 de la tarda, davant del local social Cal Noi-Noi durant a terme una nova edició de la “Pluja d’enxanetes”, activitat que es durà a terme fins a les 8 del vespre, i durant la qual es realitzaran diverses activitats per a nens i nenes de 6 a 12 anys. L’objectiu és donar a conèixer el fet casteller des d’una vessant més lúdica, i generar la curiositat per enfilar-se als castells a nous nens i nenes que vulguin provar-ho.

D’altra banda, diumenge es durà a terme la Diada del Firal, Memorial Joan Sol, dedicada al president honorífic i membre fundador dels Xicots de Vilafranca. La Jornada començarà a les 9 del matí amb unes
matinades fins el barri de l’espirall. A les 10 esmorzar popular, al preu de 3 euros, i a les 12 del migdia començarà la diada castellera, que comptarà amb un total de 6 colles participants: Sant Feliu, Nois de la Torre, Jove de Sitges, Sagrada Família, Castelldefels, i els amfitrions, els Xicots de
Vilafranca. Es combinarà la realització de castells simultanis, per fer més àgil la matinal castellera.

Acabada la diada tots aquells castellers i castellers que vulguin la podran finalitzar amb un dinar de germanor a la mateixa plaça Milà i Fontanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: