Dijous, 20 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès acollirà el mes de juny la segona Quinzena de l’Economia Social i Solidària

La quinzena pretén difondre les línies bàsiques de treball de l’Economia Social i Solidària, per ampliar el ventall de públic al que arriben amb les seves accions.

Membres de Coopsetània presentaven dimarts passat a Vilafranca aquesta nova edició de la Quinzena de l’Economia Social i Solidària, amb l’objectiu de presentar-la com a alternativa al model econòmic imperant i a la vegada posar en valor la centralitat que la persona té en aquest sistema.
És per això que durant dues setmanes s’organitzen arreu del territori desenes d’actes molt diversos amb un únic denominador comú: divulgar l’ESS.

Laura Rafecas i Rubén Agulló, tècnics de Coopsetania presentaven els actes de la quinzena la plaça dels Boters, tot explicant que era l’indret on es va constituir la primera cooperativa de boters a Vilafranca, en el marc de la Segona República.

Rafecas comentava que la voluntat és mirar d’arribar a més públic que habitualment s’interessa per les seves activitats.

Entre els molts temes que es tractaran al llarg dels quinze dies es plantegen qüestions relatives a Medi Ambient, feminisme, habitatge i finançament alternatiu de les entitats.

Entre el 3 i el 16 de juny es duran a terme una dotzena d’activitats arreu del Penedès-Garraf, tant organitzades directament per Coopsetania com en col·laboració amb d’altres entitats i associacions que treballen en l’economia social i solidària.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: