Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coopsetània celebra la 5a Quinzena de l’ESS amb més presència al territori que mai

La Quinzena de l’Economia Social i Solidària tindrà lloc del 2 al 16 de juny a diferents municipis de la Vegueria i comptarà amb més de trenta activitats diverses

S’ha presentat la cinquena edició de la Quinzena de l’Economia Social i Solidària (ESS), una iniciativa impulsada per Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de la vegueria Penedès, que té per objectiu donar a conèixer una altra manera de produir, consumir i viure centrada en el bé comú per sobre de l’interès individual i, al mateix temps, visibilitzar la diversitat d’iniciatives i entitats que en formen part arreu de les quatre comarques.
La Quinzena tindrà lloc del 2 al 16 de juny a diferents municipis de la Vegueria i comptarà amb més de trenta activitats diverses. Tal i com explica el coordinador de Coopsetània, Jordi Torrents, en aquesta cinquena edició hi haurà més presència al territori que mai.

A la Quinzena de l’Economia Social i Solidària hi tindran cabuda actes diversos, des de visites o passejades de la mà de cooperatives, fins a tastos de productes elaborats per entitats de l’economia social, passant per projeccions de documentals, presentacions de llibres o tallers.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: