Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i Coopsetània presenten ‘JovESS: Fem economia social’

L’objectiu del projecte és promoure l’economia social i solidària entre els joves.

Aquest dimarts, en roda de premsa, el Servei de Joventut i Coopsetània han presentat el nou cicle de promoció de l’economia social i solidària entre els joves anomenat ‘JovESS: Fem economia social’. El tècnic de Joventut, Ruben Calvo explicava que l’Ajuntament té un acord de compromís amb la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, a través de Coopsetània, per donar suport a les actuacions de la xarxa en l’àmbit local.

Per la seva banda, Marina Montiel de Coopsetània, explicava que el cicle pretén “en un moment de precarització del col·lectiu juvenil, sensibilitzar-los sobre l’existència d’una economia transformadora i sostenible centrada en el bé comú i en la persona, fer xarxa i promoure la creació de projectes d’ESS”. Per aconseguir-ho, el cicle planteja quatre activitats de març a juliol.

El regidor Miquel Medialdea considera important acostar el model cooperatiu als joves com una alternativa més a l’hora de fer una empresa.

L’Economia Social i Solidària posa a les persones al centre, enforteix el vincle amb el territori i amb els recursos existents, mira més enllà de la productivitat i el resultat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: