Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

160 establiments participen aquesta nit a la Shopping Night del Centre Vila

Ja està tot a punt per viure una nova edició de la Shopping Night a Vilafranca, una vetllada que comptarà amb la participació de 160 establiments.

L’activitat de la Shopping Night tindrà lloc de les vuit del vespre a la mitjanit amb animació i música en directe pels carrers, tastos i degustacions. L’associació de comerciants Centre Vila, organitzadora de l’esdeveniment, comptarà amb una carpa a la Plaça de la Constitució.

D’altra banda més de 30 establiments i més de 80 models protagonitzaran dues desfilades, una infantil i una d’adults, que tindran lloc davant del Palau Baltà a la tarda i a la nit. Les desfilades, amenitzades per un dj en directe, incorporen enguany la temàtica decorativa del concurs de carrers, el Mar.

El Centre Vila ha consolidat en aquesta nova edició de la Shopping Night el concurs de decoració de carrers com una de les principals activitats relacionades amb aquesta cita. A diferència d’edicions anteriors, però, el carrer guanyador l’ha triat un jurat format pel regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, el director de l’escola municipal d’arts Arsenal i representants de Penedès TV. El carrer guanyador ha estat finalment el de Palma, decorat amb paraigües que representen meduses.
La dinamitzadora de Centre Vila Yolanda Lezcano explicava aquest matí que hi ha molta feina per part dels comerciants en una campanya com aquesta.

A banda del carrer guanyador, la majoria de carrers participants han optat per col·locar diverses representacions de la fauna marina. Un exemple són els carrers de la Parellada, Santa Maria, la Cort, dels Ferrers, Puigmoltó o la mateixa Plaça de la Constitució, engalanats amb peixos, pops i d’altres éssers marins.

Per altra banda, trobem propostes com la del carrer Sant Joan, decorat amb uns flotadors que porten el nom de cada establiment situat a aquell carrer. Així com el carrer Indústria, amb flotadors de diferents tonalitats que atorguen molta vistositat. Al carrer de la Font intenten conscienciar la ciutadania sobre les grans quantitats de deixalles presents als nostres mars, mitjançant unes xarxes de pesca plenes d’envasos i altres restes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: