Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Vernet presenta la seva obra ‘Anàloga’ al Fòrum Berger Balaguer

L’obra de Vernet mostra la connexió que hi ha entre humans i animals.

Divendres al vespre l’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer acollia la inauguració de l’exposició ‘Anàloga’ de l’artista tarragonina Maria Vernet.

Es tracta d’un projecte pictòric creat especialment per aquesta mostra.

L’autora vol mostrar la relació que hi ha entre persones i animals. Segons Vernet, entre els humans i els animals, la connexió és il·limitada ja que som mimètics, rivals, paradoxals i harmonitzables.

Entén que el patiment apareix de forma innata sorgit del fons del mateix ésser i la pintura és un refugi de color que serveix al silenci per sotmetre’s al món i comprendre l’existència. Segons l’artista, sovint l’ànima s’agita perquè l’humà la sacseja amb la carència d’humanitat. Contemplar la bellesa dels animals serveix per sotmetre’ns a la veritat més humil i universal. La mostra aplega vint pintures d’acrílic sobre tela de la jove i polifacètica artista catalana.

A cada quadre de postal hi ha un amalgama i un lligam que exposa els moviments de l’ànima, la simbiosi natural de les presències inexactes en convivència terrenal. La mostra es podrà visitar de manera gratuïta fins el proper 16 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: