Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha presentat aquest cap de setmana la llista completa per les properes eleccions municipals

Aquest dissabte al migdia a la Plaça Penedès la candidata d’ERC, Mònica Hill, ha presentat un per un el conjunt de la llista que l’acompanya per les properes eleccions municipals del 26 de maig.

Es tracta de de les 21 persones que completen la llista i 10 suplents. Hill destaca que serà la única candidatura encapçalada per una dona i cremallera, és a dir dona-home fins al final. Per remarcar l’aposta feminista també assenyala que hi ha 6 dones en els 10 primers llocs.

Mònica Hill apunta que és una llista oberta, diversa i plural, on al voltant del 50% no són militants del partit, sinó persones independents amb compromís per Vilafranca.
D’altra banda en el mateix indret el dia abans el Jovent Republicà de la Vegueria Penedès va presentar també els seus candidats, en un acte en el que hi van participar els candidats joves al Congrés, Marta Rosique i Joan Mangues, la candidata Montse Medall, a més de la diputada Rut Ribas, i la cap de llista a les municipals Mònica Hill i la jove candidat de les municipals, Lisbeth Murga.
Marta Rosique remarca que les eleccions del 28 d’abril han de ser una oportunitat.

Per la seva banda Murga demana la màxima mobilització i no fiar-se de les enquestes, que els són favorables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: