Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El festival Àtica reuneix 300 persones al voltant de sis propostes d’arts escèniques

La tercera edició del festival d’arts escèniques Àtica Penedès ha tingut lloc aquest divendres i dissabte al vespre a tres cases particulars i a l’alberg de Vilafranca.

El festival porta propostes d’arts escèniques a indrets quotidians en un format on la proximitat, la sorpresa i la complicitat del públic hi juguen un paper fonamental.

En aquesta ocasió, l’Àtica ha experimentat un creixement notable tant en l’equip que organitza el festival com en el nombre de públic que ha reunit. 300 persones han pogut gaudir de les propostes d’aquesta tercera edició de l’Àtica Penedès, que acabava amb el nou espai Àtica a l’alberg municipal.

Els espectacles que formaven part del festival d’enguany eren el duet Brunette bros amb ‘Radiophonie’, on clown i música es fusionen en una particular expressió artística; Las Lloronas és una companyia barcelonina que va portar a l’Àtica el seu humor negre; Tercio Incluso amb ‘Memòria dels objectes’, oferia teatre objecte, íntim i proper; i Loperbufa és una companyia penedesenca que presentava a l’Àtica ‘L’últim anhel d’aire’. El darrer espectacle que van veure els assistents al festival va ser el de Mauro Paganini, un esquetx de teatre de titelles acompanyat de l’actuació del Dj MQDBDP.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
Va de castells
Tota l'actualitat castellera, amb Pep Ribes
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna
23:00
Música essencial
Schönberg - Nit transfigurada

Penedès Televisió

21:00
Músics de Vilafranca
Antoni Nogués Torras (1820-1882)
21:15
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: