Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El festival Àtica celebra la cinquena edició aquest cap de setmana

Ho fa mantenint la seva essència i adaptant-se a la situació.

La cinquena edició del festival Àtica tindrà lloc el proper dissabte i diumenge sota el lema ‘Seguim del revés’. Ho farà tot mantenint l’essència que el va veure néixer l’any 2017 però també adaptant-se a la situació i a les mesures sanitàries del moment amb la voluntat d’apostar per les arts escèniques «vives, actives i segures».
El programa presenta tres espectacles de companyies professionals en tres localitzacions diferents, uns espais que es mantindran en secret fins a l’últim moment. Seran ‘Parrà’, de Miquel Barcelona; ‘Ricky, el profesor de tenis’, de la companyia La Mano Jueves; i ‘Tius, todo cerrado en una estancia’, de la companyia Martina Covone.
Les entrades costen 22€ i es poden comprar al web aticafestival.cat. L’horari dels espectacles serà a les 17h, a les 18:30h i a les 20h i tres grups d’espectadors aniran rotant pels espectacles sense creuar-se. A més, s’introduirà un codi QR per desvetllar als espectadors el següent espai i espectacle. L’aforament màxim és de 180 persones per dia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: