Divendres, 26 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC aposta per fer una Vilafranca esportiva i reclama un pla de millora d’equipaments

Una de les propostes que fan és l’ampliació dels vestidors del pavelló d’hoquei, una demanda de fa temps per part de diverses entitats.

El grup municipal d’Esquerra Republicana ha fet, en roda de premsa, la seva proposta en relació a l’àmbit esportiu. Tal com ha recordat part del grup que forma la candidatura, ja fa temps que des d’ERC s’està reclamant un pla de millora i manteniment dels equipaments esportius de Vilafranca. Reconeixen que és cert que en el darrer any s’han fet algunes millores per part de l’equip de govern però creuen que són insuficients i reivindiquen el mal estat en el que es troben alguns espais. Els republicans aposten per una Vilafranca esportiva ja que, per ells, és una eina de cohesió i de salut.

Aposten pel foment de l’esport de base i, sobretot, per fomentar l’esport femení. L’esport practicat per dones no està en les mateixes condicions a Vilafranca ni a la resta del país i des d’ERC es comprometen a situar l’esport femení al mateix lloc que la resta d’esports.

També denuncien el mal estat en que es troben alguns equipaments esportius de la vila. Per exemple, critiquen la situació de les zones enjardinades del voltant dels espais esportius. Destaquen també la pressió que pateix la pista d’atletisme a causa de l’alta demanda. Una solució a això, diuen, seria adequar els camps de terra que es troben inutilitzats.

Una altra de les propostes que fan és l’ampliació dels vestidors del pavelló d’hoquei. Una qüestió prou demandada per diferents entitats.

Des d’ERC també aposten per crear espais esportius i de joc en tots els barris de la Vila i, sobretot, aprofitar els espais buits o els solars abandonats perquè l’esport pugui arribar a cada racó de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: