Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos aprova l’ordenança de preus públics pels serveis de lleure d’aquest estiu 2019

Aquesta aprovació reforça l’aposta per una oferta de lleure de qualitat i a l’abats de la majoria de la població, amb una proposta de preus i oferta pública.

L’acord es va aprovar al segon ple municipal ordinari d’aquest 2019, celebrat el dilluns dia 25 de febrer, amb els vots a favor de tots els grups municipals. D’aquesta manera, des de l’Ajuntament s’aposta pel lleure de qualitat i a l’abast de tothom.

En el mateix plenari, es va aprovar la millora d’oferta qualitat preu en la contractació del servei de neteja viària al municipi. Amb els vots a favor del PSC, CiU i PA-CUP i l’abstenció d’ERC.

En matèria de medi ambient, es va aprovar per unanimitat, el manifest de compromís dels municipis amb la Carta Europea de Turisme Sostenible al Garraf, Olèrdola i el Foix. Aquesta carta europea és un reconeixement d’abast europeu, gestionat per la Federació Europarc, que garanteix un ús turístic del parc compatible amb la conservació del territori, minimitzant els impactes negatius i contribuint al desenvolupament econòmic local.

Durant el plenari també es va donar compte de l’estat d’execució del pressupost del 4rt trimestre de 2018 i la donació de compte de decrets d’alcaldia.

En l’apartat de mocions es va debatre una proposta del grup del PSC per garantir el servei de pediatria als centres d’atenció primària. La moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups del plenari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: