Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pastisser Marc Parés i l’artista Pepe Andrade preparen ous de Pasqua únics

La fleca Parés de Vilafranca sempre treballa la Pasqua al voltant de les figures de l’ou i la gallina tradicionals.

Però cada any intenta donar un toc diferent a les peces de xocolata. El forner i pastisser Marc Parés i l’artista Pepe Andrade es van conèixer quan el primer va ser administrador de la festa major de Vilafranca i el segon, estamper. Amb la idea de fer un pas més i vincular l’art amb els ous de Pasqua, Parés li va proposar a Andrade que els pintés i el resultat ha estat sorprenent i gratificant.

Cada ou de xocolata és una peça única que l’artista ha pintat tot combinant diferents colors i traços amb xocolata.

Com explica Parés, l’objectiu és que la xocolata quedi llisa i brillant. Per això cal que tots els passos es facin amb molta cura. Des de pintar el motlle en negatiu, fins a afegir la xocolata i, finalment, quan és el moment, desemmotllar i muntar la peça.

Per a obtenir aquests resultats, Andrade destaca que el més important és la combinació de colors sobre els diferents fons.

Els ous pintats en tota la seva superfície són de xocolata amb llet. També n’hi ha de xocolatada negra, de color blau o verd, amb una peça de xocolata pintada per Andrade com a decoració. En els propers dies també en faran de xocolata blanca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: