Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En Comú Podem reclama una aposta decidida per la reindustrialització del Penedès

Rafa Mayoral, diputat al Congrés per Unidas Podemos, va fer dilluns al matí una trobada amb membres del Comitè d’Empresa de Robert Bosch a la planta de Castellet.

Després d’escoltar la situació en que es troba la plantilla en aquests moments, a l’espera de resoldre el tancament de la planta, Mayoral explicava que des de En Comú Podem consideren que és imprescindible reindustrialitzar el Penedès. Una qüestió que des del seu punt de vista ha de ser prioritària de totes les forces polítiques.

Els Comuns reclamen també a la multinacional alemanya responsabilitat cap el territori, atès que durant anys han estat obtenint-ne bons beneficis.

El mateix dilluns a la tarda va visitar la seva seu Marc Parés, diputat al Parlament de Catalunya i candidat en aquestes eleccions pels comuns. Parés explicava que la seva principal obsessió és combatre la desigualtat a les escoles apostant per una única xarxa. Volen lluitar contra la segregació, treballar per la inclusió dels infants amb necessitats educatives especials i aposten per la transformació educativa i la capacitat d’innovació, amb una reducció de les ràtios aprofitant la davallada demogràfica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: