Dijous, 16 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Enguany les mones són més petites i la xocolata cada cop cobra més protagonisme

La pastisseria Galí i la Fleca Parés són moderadament optimistes amb les previsions de vendes de cara a la Pasqua d’enguany. Si més no, creuen que serà millor que l’any passat.

A pocs dies per a la celebració de Pasqua les pastisseries de Vilafranca estan dedicades de ple a les tradicionals mones i ous de xocolata. L’any passat la Setmana Santa la vam passar totalment confinats i, per tant, les pastisseries van notar un descens de vendes d’aquest típic dolç. Aquest any no serà com l’anterior però tampoc viurem un dilluns de Pasqua com estavem acostumats. I és que les restriccions vigents prohibeixen fer reunions familiars de diferents bombolles i això es nota en la mida de les mones. Marissa Galí explicava les comandes que més estan tenint enguany. Sobretot unicorns i dinosaures.

D’altra banda, els personatges de princeses no s’estan demanant tant aquest any i tampoc hi ha moltes novetats relacionades amb pel·lícules d’animació segurament degut a que en el temps que portem de pandèmia no hi ha hagut gaire estrenes cinematogràfiques. A la Fleca Parés només fan Ous de Pasqua però cada any amb una singularitat, enguany han fet un ou amb cresta tot inspirant-se en el Gall del Penedès. Marc Parés comentava que les vendes de xocolata o de mones clàssiques van molt en funció del moment en el que cau la Setmana Santa. Si fa més fred es ven més xocolata i si les temperatures són més suaus s’opta per la mona de pastisseria. Sigui com sigui, tant la Fleca Parés com la Pastisseria Galí tenen unes millors previsions de vendes per aquest any comparat amb l’any passat. Són moderadament optimistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: