Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El doctor Albert Biete ha parlat a Vilafranca del càncer de còlon i de com prevenir-lo

El càncer de còlon és una malaltia amb una gran prevalença als països occidentals i afecta per igual homes i dones.

En un acte organitzat per la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el doctor Albert Biete va parlar aquest dimarts a l’Escorxador de Vilafranca del càncer de còlon i de com prevenir-lo. La xerrada s’emmarcava en el dia internacional contra el càncer de còlon, que es commemora el 31 de març.

El càncer de còlon és una malaltia amb una gran prevalença als països occidentals i afecta per igual homes i dones.

El càncer de còlon és una malaltia que es pot prevenir amb una dieta saludable, amb menys consum de carn vermella i processada. Però també és important fer-se les proves recomanades que s’estan implantant en campanyes de prevenció cada cop més esteses.

El càncer de còlon és un dels pocs càncers que es poden diagnosticar precoçment, és a dir, abans que la persona noti algun símptoma. Amb un diagnòstic precoç s’aconsegueixen majors taxes de curació i cirurgies menys agressives. A més, és possible detectar lesions premalignes o pòlips que en un futur poguessin convertir-se en malignes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: