Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit de públic de «Bojos pel bisturí» a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

Aquest dissabte al vespre, el teatre municipal de Cal Bolet es va omplir de gom a gom per veure l’obra ‘Bojos del bisturí’ de la companyia de teatre ‘En Obres’ de Lavern.

L’espectacle explicava la història del Dr. Guillem Salgado, que és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera amb la que va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir una filla. La filla l’espera a la recepció de l’hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent i el protagonista intenta evitar una catàstrofe professional i personal i provoca un seguit de mentides on s’hi veu embolicat tothom. La recaptació de l’obra es destinava a la lluita contra el càncer a l’AECC- Catalunya contra el Càncer.

Més enllà de l’obra de teatre d’aquest dissabte, també venen loteria de Nadal i fan una col·lecta anual durant les Fires de Maig

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: