Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dissabte es fa la projecció de ‘La fuente de las mujeres’ a l’AV Molí d’en Rovira

En el marc de la programació del Dia internacional de les Dones 2019 a Vilafranca, l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira, ha organitzat el passi de la pel·lícula ‘La fuente de las mujeres’.

La pel·lícula, dirigida per Radu Mihaileanu, mostra un poble de Orient Mitjà, on la tradició exigeix que les dones vagin a buscar l’aigua, sota un sol ardent, i la font està dalt d’una muntanya. Les dones és rebel·len i inicien una vaga de sexe fins que els homes no col·laborin amb elles.
La regidora d’Igualtat vol posar en valor tot el treball que fan les entitats que formen part del Consell per a la Igualtat, participant de forma activa a través de diferents propostes d’activitats a realitzar i complementar la programació del 8 de Març, dia internacional de les dones, any rere any.
La projecció de la pel·lícula serà aquest dissabte, 9 de març, a les sis de la sis de la tarda, al local de l’Associació de Veïns del Moli d’en Rovira, ubicat a la plaça de Vilanova, 1, i serà un acte gratuït per a tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: